Wat heeft Dirkje te bieden?

Dirkje helpt graag alles en iedereen, maar dat is bijna onmogelijk. Daarom heb ik met haar afgesproken dat we de kinderen en volwassenen gaan helpen die beelddenker en/of hooggevoelig zijn of die er meer over willen weten. Daarvoor hebben we samen verschillende trajecten en trainingen bedacht.

Voor kinderen: Dirkje helpt kinderen om te gaan met hun hooggevoeligheid en hen de handvatten te geven om hun eigenschap en bijkomende talententen in te zetten op school en het dagelijks leven. In het coachtraject gaan we samen aan de slag om jouw problemen op te lossen samen met Dirkje en krijg je aan het einde van het traject een persoonlijk boekje van Dirkje waarin jouw oplossing verwerkt is.

Voor ouders: Dirkje is een beelddenker en loopt dagelijks tegen allerlei problemen op. Als ouder van een beelddenker zul je merken dat ook jouw kind stoeit met dagelijkse dingen. In de voorlichting “Dirkje: de beelddenker vertelt” krijg je informatie over beeld denken en de tools in handen om jouw beelddenker te helpen en ondersteunen. Deze voorlichting is tevens een goede start voor ouders die hun kinderen mogelijke willen opgeven voor een coachtraject.

“Hallo. ik ben Gwen” De training over en voor (hoog)gevoelige kinderen.

In deze mooie training krijg je als ouder of professional alle informatie over deze bijzondere kinderen en de handvatten om deze kinderen te begeleiden in hun leven. De basis voor deze training is het mooie boek over hoog gevoeligheid “Hallo, ik ben Gwen” (ook via deze site te verkrijgen).

(Hoog)gevoelige kinderen “zien” deze wereld door andere ogen dan wij. Zij voelen pijn, emotie en genot veel intenser en zijn vaak ook in staat deze gevoelens bij andere te voelen. Maar als zij niet weten wat deze prikkels betekenen kunnen zij verward raken en vreemd gedrag vertonen. Als ouder of professional zie je dit kind gedrag vertonen dat niet bij dit kind hoort. Met de kennis uit deze training weet je dan hoe je hiermee om kunt gaan en dat het kind niet zijn/haar gedrag is. Je wordt een betere begeleider voor dit kind.

Omdat het aantal (hoog)gevoelige kinderen vrij groot is, is het van groot belang om deze kinderen goed te helpen op de manier die het beste bij hen past. Dus is deze training een must voor iedereen.

Heb je interesse in 1 van deze trainingen of trajecten hebben en vragen over prijzen? Neem dan Contact op.