Start van een bedrijfsblog

Ik ben iemand die graag verteld. Daarom bij deze ook een blog op de site van Your Creative Nature. Op dit blog zal ik onderwerpen aansnijden die spelen in mijn werk, in het nieuws of de maatschappij. Ik hoop hiermee een duidelijker beeld te kunnen geven over wat ik doe en denk.

Een eerste blog is altijd lastig. Mijn eerste blog op mijn creatieve blog was een samenraapsel van allerlei dingen die er door mijn hoofd spookten. En ook hier verval ik wederom in een samenraapsel van dingen die allemaal kwijt wil in dit blog. Mijn excuses hiervoor.

Ik heb natuurlijk al meerdere onderwerpen bedacht waarover ik wil gaan bloggen, maar ik wil niet in één keer mijn kruit verschieten. Dus ik bouw rustig uit. Dit is gewoon de start van het blog en na dit weekend zal een nieuw blog verschijnen met daarin het eerste onderwerp waarover ik wat wil vertellen.

Hopelijk blijf je terug komen en lezen wat ik wil vertellen. Je mag reageren als je dat nodig vindt. Houdt het wel een beetje netjes. Schelden wordt niet getolereerd.

Groetjes,

Irene

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.