Natuurlijk!

“Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.” – Confucius

Een mooie wijsheid. Aan het woord ‘werk’ kleeft vaak een negatief gevoel en dat is natuurlijk niet altijd even terecht. Maar gevoelens van vrijheid en plezier zijn wel zeer belangrijke ingrediënten voor een gelukkig leven en werk staat niet bepaald voor vrijheid. En plezier in je werk hebben geldt helaas niet voor iedereen. Daar kan je Natuurlijk! altijd wat aan doen.

Toen ik mijn bedrijf startte, stond als een paal boven water dat ik mensen wilde helpen. Ik wilde ze helpen om het plezier in hun werk terug te vinden. Iedereen verdient het om werk te doen wat hij of zij leuk vindt en waar je je hart in kwijt kan. Daarom heb ik zitten broeden op diensten die ik kan aanbieden om mensen te helpen dat plezier terug te vinden in hun werk.

Natuurlijk! werd het woord dat voor mij verwoordde dat elk mens werk kan doen met zijn hart, kan samenwerken op een manier die leuk is en problemen kan oplossen op een manier die creatief is. Natuurlijk! staat voor de vanzelfsprekendheid die het zou moeten zijn dat mensen samenwerken, werken met hun hart en op een creatieve manier problemen oplossen. Het is een natuurlijk proces en zou niet geforceerd moeten gebeuren.

Ik ben zeker geen wereldverbeteraar, maar ik wil wel mijn steentje bijdragen aan deze maatschappij. Ik wil werken met mijn hart en daarom wil ik graag mensen helpen om met hun talenten en passies aan de slag te gaan. Ik wil samenwerken en daarom wil ik teams helpen beter met elkaar te leren werken. Ik wil creatief oplossen en daarom wil ik bedrijven en teams helpen hun vraagstukken creatief op te lossen.

Daarom is voor mij Natuurlijk! de meest logische stap om mijn bedrijf in de markt van coaching, en trainingen te zetten. Mijn creativiteit onderscheidt mij van al die andere trainers en coaches. En dat zonder zweverig te worden.

Voor meer informatie: kijk rustig verder op de site of neem contact op via info@yourcreativenature.nl of bel 06-23017212.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.